Over De Blauwe Varen & Mij

De Blauwe Varen

De Blauwe Varen is een plantenwinkel in Heemskerk met veel soorten kamerplanten, mooie woonaccessoires, alles om je tuin gezellig te maken, leuke kado artikelen en volop zijden bloemen.

De winkel staat vol leuke hebbedingetjes, waarvan veel nu ook via de webshop te bestellen is. Wil je het liever in het echt zien? Kom dan gezellig even langs in onze winkel op het Burgemeester Nielenplein 36 in Heemskerk.

Heb jij hulp nodig bij de styling van je woning, kantoorbeplanting of wil je weten welke plant geschikt zou zijn voor een bepaalde plek in huis? Stuur dan een email naar info@deblauwevaren.nl of app naar 06-57940044.

Rianne Haan

Rianne Haan

Oprichter van De Blauwe Varen

Over Mij

Hoi, wat leuk dat je dit leest! Mijn naam is Rianne, het gezicht achter De Blauwe Varen. Als dochter van een tuinder ben ik opgegroeid tussen de planten in het tuincentrum. Een andere grote passie van mij is reizen, dit is dan ook terug te vinden in het assortiment. Veel artikelen hebben een bohemien of oosters tintje en de winkel is een echte groene oase met veel tropische en mediterraanse planten.

Na jaren dromen van een eigen zaak was het dan zover en kon ik eindelijk beginnen om mijn dromen en ideeën waar te maken. In 2020 ben ik mijn eigen plantenwinkel met woonaccessoires en leuke cadeaus begonnen in Heemskerk. Met veel zorg en passie probeer ik altijd weer een verrassend assortiment aan planten en accessoires samen te stellen. Ik ben altijd op zoek naar leuke & stijlvolle, maar betaalbare accessoires en bijzondere planten en dit is ook waar ik voldoening uit haal. Dit assortiment is nu ook toegankelijk via de webshop.  

Mijn winkelwagen