Over De Blauwe Varen

De Blauwe Varen

De Blauwe Varen is een plantenwinkel in Heemskerk met veel soorten kamerplanten, mooie woonaccessoires, alles om je tuin gezellig te maken, leuke kado artikelen en volop droogbloemen. De winkel is open sinds 16 juni 2020.  

De winkel staat vol leuke hebbedingetjes, waarvan veel nu ook via de webshop te bestellen is. Wil je het liever in het echt zien? Kom dan gezellig even langs in onze winkel op het Burgemeester Nielenplein 36 in Heemskerk.

 Heb jij hulp nodig bij de styling van je woning, kantoorbeplanting of wil je weten welke plant geschikt zou zijn voor een bepaalde plek in huis? Stuur dan een email naar info@deblauwevaren.nl of app naar 06-57940044.  Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

 Ik ben Rianne, het gezicht achter De Blauwe Varen. Als dochter van een tuinder ben ik opgegroeid tussen de plantjes in het tuincentrum. In 2020 was het dan zover en ben ik mijn eigen plantenwinkel met woonaccessoires en kadoartikelen begonnen in Heemskerk. Na jaren van dromen van een eigen zaak was het dan zover en kon ik eindelijk beginnen met mijn visie en droom waar te maken. Met veel zorg en passie stel ik een altijd weer verassend assortiment aan planten en accessoires samen en dit assortiment is nu ook toegankelijk via onze webshop. Ik ben  altijd op zoek naar leuke, maar betaalbare accessoires en bijzondere plantjes en haal hier veel voldoening uit. 

 

 

Rianne Haan

Rianne Haan

Oprichter van De Blauwe Varen